Kloak

Etablering af kloak og separering af kloak

​AH Montage udfører både etablering af kloakker og separering af kloakker. Vi kan udføre alle former for kloakering i forbindelse med nybyggeri, ombyggeri, reparation og renovering. Vi udfører kloakarbejde for husejere, institutioner og virksomheder.

Vi kan anlægge nye kloakker, ledninger og afløbsrør, ligesom vi kan udføre almen vedligeholdelse, tilsyn og renovering. Vi kan også omlægge rør eller søge efter eventuelle skader i kloaksystemet. Og de skader, som vi eventuelt finder, kan vi udbedre.

Separering af kloak sker i de tilfælde, hvor hvor regnvand og spildevand løber sammen. I disse tilfælde laver vi en separering af vandet, så regn- og spildevand løber ud i hver sit rør.

Minirensningsanlæg og tryknedsivningsanlæg

Vi kan også etablere kloak i det åbne land med et minirensningsanlæg. Det kan for eksempel ske, hvis der ikke er nogen offentlige toiletter. Det er endvidere en mulighed at få et tryknedsivningsanlæg, der er en anden form for minirensningsanlæg. Denne mulighed benyttes ofte i forbindelse med landbrug.

Hvis din ejendom derimod har problemer med grundvandstanden, kan vi etablere et omfangsdræn. Dette bliver lagt rundt om huset og har til formål at lede regnvand væk, således der ikke sker skader på husets sokkel, der potentielt kan trænge ind i selve huset og ødelægge murværket.

Kontakt AH Montage for at få et tilbud på etablering af kloak

Hvis du ønsker en løsning inden for regnvand eller spildevand, kan du kontakte AH Montage. Derpå kan vi aftale et møde, hvor vi gennemgår dine muligheder. Vi kan efterfølgende sende et uforpligtende tilbud på kloakarbejde.

AH Montage

​v/Anders Holst Friis​

CVR: 26005566

Erantisvej 103

8700 Horsens

Tlf.: 22 96 86 49

ahmontage@gmail.com