Klipning af naturgræs

Klipning af naturgræs med en slagleklipper

AH Montage udfører klipning af naturgræs for private, virksomheder, foreninger og kommuner. Klipning af naturgræs handler ikke altid om æstetik, eftersom det også kan have et mere praktisk formål. Vi benytter en slagleklipper til klipning af naturgræs, således det sker hurtigt og effektivt.

Klipning af naturgræs ude i naturen

Når vi udfører udfører klipning af naturgræs sker det ofte på ganske store områder af grønne arealer, der ikke benyttes til noget konkret, men hvor det alligevel er vigtigt at holde græsset nede. Formålet med klipning af naturgræs ude i naturen er først og fremmeste at forhindre, at det vokser til, men formålet kan også være, at ukrudt og anden uheldig vækst ikke spreder sig til øvrige naturarealer, herunder landbrug og lignende.

​Der benyttes også naturgræs på fodboldbaner og i parker

Naturgræs kan endvidere benyttes på sportsbaner, i parker, på store grønne arealer og på ubenyttede områder. Græsset holder sammen på jorden, og i parker og på grønne arealer tjener det et æstetisk formål, ligesom naturgræsset gør det muligt at bruge arealet til at gå og sidde på. På en fodboldbane tjener naturgræsset en helt konkret formål, nemlig at gøre banen egnet til sport.

Vi tilbyder således klipning af naturgræs med en slagleklipper på alle slags grønne områder, uagtet det er ved motorveje, ved skove, i boligselskaber eller på store naturgrunde.

Kontakt gerne AH Montage, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på klipning af naturgræs. Vi kan komme en enkelt gange, eller vi kan lave en fast aftale.

AH Montage

​v/Anders Holst Friis​

CVR: 26005566

Erantisvej 103

8700 Horsens

Tlf.: 22 96 86 49

ahmontage@gmail.com