Hegns- og rabatsklipning

Hegns- og rabatklipning for vej- og grundejere

AH Montage udfører hegns- og rabatklipning for private, erhverv, regioner og kommuner, der ejer jord eller veje. Det kan naturligvis også være alle andre typer af naturarealer, hvor der er hegn og rabatter.

Vi benytter en hegnsklipper til klipning af hegn, og en rabatklipper til klipning af rabatter. Vi bruger en armklipper til både hegn og rabatter. Armklipperen er monteret på siden af en almindelig traktor eller gummiged.

Ved hegns- og rabatklipning overholder vi færdselsloven

Vi kan klippe grene, der er op til 7 centimer tykke. Det betyder, at vi også kan klippe hegn, der består af træer. Det er vigtigt at få klippet hegn, før hegnet vokser for vildt.

Når vi udfører rabatklipning på offentlig vej, sikrer vi naturligvis, at vi overholder færdselsloven. Vi udfører rabatklipning på alle typer af veje, stiger og lignende. Ofte kombineres hegnsklipning med rabatklipning, når der er træer langs vejen.

Du kan kombinere plæneklipning med hegns- og rabatklipning

Vi tilbyder også klipning af græsplæner og naturgræs. Det kan ske i forbindelse med hegns- eller rabatklipning.

Vi tilbyder for eksempel klipning af naturgræs med en slagleklipper på alle slags grønne områder. Formålet med denne klipning er ofte at forhindre, at det vokser til, men formålet kan også være, at ukrudt og anden uheldig vækst ikke skal sprede sig til andre grønne arealer.

Du er altid velkommen til at kontakte AH Montage, hvis du ønsker at høre mere om hegns- og rabatklipningen, herunder klipning af græsplæner og naturgræs, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

AH Montage

​v/Anders Holst Friis​

CVR: 26005566

Erantisvej 103

8700 Horsens

Tlf.: 22 96 86 49

ahmontage@gmail.com