Græsplæner

​Etablering af græsplæner og naturgræs

AH Montage kan anlægge græsplæner af naturgræs, rullegræs eller almindeligt græs. Vi lægger græs på nyetablerede områder som for eksempel ved nybyggeri, men vi kan også udskifte gammelt og slidt græs. Desuden kan det være nødvendigt at lægge nyt græs efter anlægs- og byggearbejde.

Nye græsplæner efter planering af haven

Græsplæner hæver og ændrer sig gennem årene, eller rettere jorden gør. Derfor kan det være hensigtsmæssigt, hvis du har en gammel have eller et andet grønt område at få jorden planeret. Det kan for eksempel ske i forbindelse med etablering eller renovering af terrasser og stier i haven. Ved samme lejlighed kan jorden fræses med en stennedlægger, således der kan komme luft ned i jorden.

Vi etablerer også nye græsplæner i forbindelse med etablering af jordvarme eller ved større renoveringer af huse, hvor håndværkere, køretøjer og maskinen kan have ødelagt haven i større eller mindre omfang. Vi sørger naturligvis altid for et grundigt og omhyggeligt forarbejde, uagtet hvor der skal lægges græs.

Græsplæner på fællesarealer og offentlige områder

Vi lægger endvidere græs på fællesarealer og offentlige områder, hvor det er hensigtsmæssigt eller ønskværdigt med græs eller naturgræs. Ofte er det nemmere at vedligeholde naturgræs end bar jord. Desuden vil det typisk være pænere. Dertil kommer, at græsplæner kan bruges til gang, ophold og leg frem for blot at ligge brak.

Ring gerne til AH Montage, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på etablering af græsplæner eller naturgræs. Vi arbejder for private husejere, virksomheder, boligforeninger og kommunale institutioner.

AH Montage

​v/Anders Holst Friis​

CVR: 26005566

Erantisvej 103

8700 Horsens

Tlf.: 22 96 86 49

ahmontage@gmail.com